El paper de l’estratègia

Lligant amb el llibre recomanat de la setmana i amb el títol del bloc, he cregut que seria interessant reproduïr el consell més important que segons Joseph Napolitan, pioner en l’assessorament polític, es pot donar a tothom que vulgui dedicar-se a la política.

L’estratègia és el factor més important d’una campanya política”
Aquesta és la lliçó més important que he aprés en trenta anys. L’estratègia adequada pot sobreviure una campanya mediocre, però fins i tot una campanya brillant és probable que fracassi si l’estratègia és equivocada.
L’estratègia ha de ser adaptada per encaixar en la campanya; però no es pot adaptar la campanya per encaixar l’estratègia.
També cal tenir en compte aquest punt petit però assencial: si no podeu expressar la vostra estratègia per escrit, aleshores no teniu cap estratègia”

Joseph Napolitan

2 pensaments a “El paper de l’estratègia”

 1. Aquest llibre és el meu llibre de capçalera des de fa anys, i sempre que haig de regalar un llibre a algú molt especial, regalo aquest llibre i en concret, una edició molt maca, com de col·lecionista, que tinc seleccionada.

  Aquest llibre no només m’ha servit per fer moltes campanyes de comunicació i aplicar estratègies de màrketing a nivell professional, sinó que també he pogut aprofitar les seves estratègies per a temes personals.

  Crec que és un llibre que está inclòs en la formació d’alguns caps d’estat,i , personalment crec, que la majòria de liders i directius s’haurien d’haver llegir i rellegit aquest llibre.

  Molt bona recomanació la d’aquesta setmana.

 2. Cristina,
  Et refereixes al llibre “L’art de la guerra” de Sunzi,no?
  És una passada. Els 13 punts són brutals, i és veritat, la seva estratègia serveix per tot: guerra, política, economia, vida personal, feina, etc. De fet,és un delsllibres amb més edicions i versions diferents,apliact a tots els camps.

  Sempre dono voltes al voltant d’ “el buit i el massis”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>