Lideratge

En plena carrera electoral, crec que és interessant reflexionar sobre el lideratge. Just quan el lideratge dels diversos candidats es posaran a prova.

“Si no hi ha comunicació, no hi ha diàleg, i si no hi ha diàleg, no hi ha capacitat de lideratge. El lideratge, imprescindible en una societat oberta, precisa de la integració de les persones. No existirà mai el lideratge si no es comparteixen valors. El lideratge només és possible quan les persones s’identifiquen amb objectius i fites , que tenen necessàriament que ser compartits, fet que mai es produirà si no es comparteixen també els valors en els que descansen els objectius i les fites assenyalades”

Santiago Garcia Echevarria

3 pensaments a “Lideratge”

  1. que s’ho facin mirar rajoy i zapatero, cada dia amb menys valors compartits amb la gent a peu de carrer…

  2. Quizás el diálogo no sea imprescindible en el liderazgo, aunque si recomendable, y mas actualmente. Los grandes líderes de la história no se han caracterizado por su diálogo, sino por una personalidad tan abrumadora que hace que su comunicación resulte “encantadora” para las masas, que generalmente les siguen a ciegas y colaboran en sus proyectos entusiásticamente sin preguntarse mucho el por qué. Actualmente nuestro país está un poco huerfano de este tipo de personalidades, pero creo que esto puede ser incluso bueno, ya que el liderezgo fuerte evita lás corrientes críticas.

  3. Alex,
    Al decir dialogo, no quiere decir un dialogo de manera estricta, se refiere al dialogo entre candidato y votante, al discurso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>