Figueres Tribuna Oberta

Dilluns, vam presentar Figueres Tribuna Oberta, un fòrum de reflexió sorgit de la societat civil i amb el recolzament de l’Ajuntament de Figueres que pretén apropar el pensament i la reflexió a la nostra ciutat, i que ens hen demanat al CCAII que ens n’encarreguem de l’organització i la coordinació.

El format de FTO, és un sopar col·loqui amb diferents personalitats del món polític, econòmic i social.

La primera conferència serà el proper dijous 24 d’abril a l’Hotel Empordà i haurà com a ponent el Sr. Xavier Sala i Martín.

Més pensament i reflexió a l’Empordà

6 pensaments a “Figueres Tribuna Oberta”

  1. Pot ser interessant. El primer ponent deixa el llistó molt alt. Espero que aquesta iniciativa tingui una continuitat al llarg de l’any i no només al principi, que és quan tothom està motivat .

  2. Em sembla que la continuïtat està garatida,i més tenint en compte la resposta de la gent

  3. Hello I just entered before I have to leave to the airport, it’s been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>