Karadzic

Em fascina la imatge del nou Radovan Karadzic.
La seva imatge era l’antítesi de la del líder dels serbis de Bòsnia, el dur entre els durs.
La nova pell de Karadzic no era una disfressa, era molt més que una disfressa, era una nova identitat. Crec que va acabar creient-se el seu propi personatge, i realment es va acabar convertint en l’afable metge alternatiu que ben bé podria ser el líder espiritual d’un corrent naturista de California dels anys 70.

Diuen que a la presó ja s’ha afaitat, s’ha tallat els cavells i és exactament igual com era fa 17 anys. Ha tornat l’autèntic Karadzic, ha tornat el monstre. Adéu Dragan Dabic.

2 pensaments a “Karadzic”

  1. Has vist a qui va agafar la personalitat i el nom? realment seria interessant fer un estudi de per que va agafar aquest nom i perque fa agafar aquesta personalitat. Els afectats encara no s’ho creuen.
    Lluís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>