Felicitats, Albert!

Ahir l’amic Medran, va guanyar el premi Blocs Catalunya en l’apartat d’actualitat per el seu bloc E-campanya -encara recordo quan parlaves de fer un bloc a l’ICPS i de fet vas contribuïr a animar-me a fer-ne un-. Competia entre altres amb el bloc del comunicador Xavier Fändrich.
Va ser un acte molt ben organitzat per l’amic Eduard Batlle.
Moltes felicitats Albert! Llarga vida a E-campanya.

Un pensament a “Felicitats, Albert!”

  1. Pau,

    Gràcies i gràcies! Gràcies per la teva presència (i espera) ahir a Girona i per la teva sempre atenta lectura i participació.

    Entre tots li donarem llarga vida a aquesta esfera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>