Cap a Washington

M’en vaig. M’en vaig a seguir les eleccions nord-americanes des de Washington.

Hi vaig conjuntament amb 15 companys més. Hem aconseguit tenir una agenda increïble que comprèn recepcions als Departament d’Estat, a la Facultat de Gerència Política de la Georeg Washington University a l’Ambaixada espanyola, reunions amb personalitats destacadíssimes de la política nord-americana, catalana i espanyola, així com festes i excursions.

Seguirem el recompte des del Internacional Press Center.

Si voleu anar seguint les evolucions del viatge, ho intentaré transmetre en aquest bloc i al bloc del viatge dels 16 de Washington.

2 pensaments a “Cap a Washington”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>