Prenent posicions

Un cop situats, comencem a pendre posicions sobre Washington i sobre el que es mou per aquí. Després de la típica ruta turística per la Casa Blanca, Lincoln Memorial, Vietnam Memorial, Arxiu Nacional, etc. hem anat a sopar amb el consultor polític, Xavier Domínguez. I em prés vistes sobre un dels restaurants clàssics de la política nord-americana, L’Old Ebbit Grill. Demà anirem a dinar amb el director de Campaign & Elections , Jordan Liberman al mateix emblemàtic restaurant.

Aquí tothom ho dona per feta la victòria d’Obama. Però això ho veurem demà. Demà serà un gran dia!

Si voleu conèixer més detalls del viatge, ho podeu fer seguint els posts dels meus companys de viatge al bloc de l’aventura: els 16 de Washington

2 pensaments a “Prenent posicions”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>