La transmissió dels valors

“Moltes investigacions han conclós que els valors dels fills no s’assemblen als dels seus pares, però si que s’assemblen als que ells creuen que tenen els seus pares.
Així, quan es fracassa en la transmissió intergeneracional de valors, el fracàs podria deure’s més a un problema de percepció incorrecta que a altres variables. Això suggereix que els pares que expresen els seus valors amb major claretat, redundància i coherència hauríen de tenir més èxit en la transmissió d’aquests als seus fills.
S’ha d’analitzar fins a quin punt els pares manifesten uns valors de forma inequívoca”

La percepció, sempre la percepció…

Un pensament a “La transmissió dels valors”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>