Lideratge

http://blog.guiasenior.com/images/liderazgo_CCN.jpg

El treball d’un estadista és construïr un pont en l’escletxa que hi ha entre la seva visió i l’experiència de la seva nació. Si la seva visió és massa avançada respecte l’experiència del seu país, perderà el seu mandat. Però si es manté massa proper d’allò convencional, s’arrisca a perdre el control dels aconteixements

Henry Kissinger

El lideratge no és res més que la comprensió i gestió d’aquesta paradoxa: és una tensió permanent entre allà on el polític pensa que ha d’anar el país i allà on volen anar els votants.

L’art del lideratge és saber mantenir un impuls lo suficientment avançat per a controlar els aconteixements i dirigir la política pública sense perdre recolzament popular.

Els oportunistes polítics no faran res que sigui impopular. Els idealistes faran coses impopulars, però gairebé insistint en el martirilogi. Els pragmàtics saben que sovint han d’abraçar posicions que no agraden a la ciutadania, però treballen durament per articular les seves visions a fí de sobreviure i poder lluitar novament un altre dia

Dick Morris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>