Antoni Gutierrez-Rubí al curs de campanyes electoralsAntoni Gutierrez-Rubí en el cursos de campañas electorales


gutierrez_rubi

Avui, en el curs “Organització i direcció d’una campanya electoral” que organitzem el CCAII i la FUdG, iniciem el segon bloc, el de la comunicació en una campanya electoral. I qui millor per iniciar-lo que l’Antoni Gutierrez-Rubí, un dels millors assessors de comunicació de casa nostra.

Segur que serà un plaer.

PD. Per cert, finalment són 28 els alumnes del curs.
gutierrez_rubi

Hoy, en el curso “Organización y dirección de una campaña electoral” que organizamos el CCAII y la FUdG, iniciamos el segundo bloque temático, el de la comunicación en una campaña electoral. Y quien mejor para hacerlo que Antoni Gutierrez-Rubí, uno de los mejores asesores de comunicación de nuestro país.

Seguro que será un placer.

PD. Por cierto, finalmente son 28 los alumnos del curso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>