La política de les emocions de Gutierrez-RubíLa política de las emociones de Gutierrez-Rubí

18837_1341945838402_1523890606_30864201_7984161_s

Ahir l’Antoni Gutierrez-Rubí va venir al curs de campanyes electorals a parlar sobre l’estratègia decomunicació d’una campanya electoral.
He vist a l’Antoni en moltes ocasions, però ahir va fer la millor ponència que li he vist. Va estar brillant.
Ens va parlar del tema que més l’apassiona, la política de les emocions, de com l’emoció esdevé el factor determinant en la comunicació política. Els alumnes van sortir encantats.

Tres idees voldria destacar de la sessió de l’Antoni:

– Coherència. Tal com vaig descriure en un post anterior, no hi ha quelcom que contribueixi més a la comunicació efectiva que la coherència a l’hora de comunicar, i alhora, no hi ha res més demolidor que la incoherència.

– L’àmbit relacional del candidat. Un candidat ha de saber molt bé quina relació vol tenir amb el seu entorn i quan ho sàpiga, ho ha de transmetre constantment: vol ser el cap de l’Ajuntament, l’alcalde, el líder de la ciutat, de la comarca, del territori, etc.

– “La política és estar amb la gent, formar part d’ella, entendre-la, sentir el que senten”

Una molt bona sessió.

18837_1341945838402_1523890606_30864201_7984161_s

Ayer Antoni Gutierrez-Rubí vino al curso de campañas electorales a hablar sobre la estrategia de comunicación en una campaña electoral.
He visto a Antoni en multiples ocasiones, pero ayer hizo la mejor ponencia de la que le he visto. Estubo brillante.
Nos habló del tema que más le apasiona, la política de las emociones, de cómo la emoción se convierte en el factor determinante en la comunicación política. Los alumnos salieron encantados.

Tres ideas quisiera destacar de la sesión de Antoni:

– Coherencia. Tal cómo describí en un post anterior, no hay nada que contribuya más a la comunicación efectiva que la coherencia a la hora de comunicar, y a su vez, no hay nada más demolidor que la incoherencia.

– El ambito relacional del candidato. Un candidato ha de saber muy bién que relación quiere tener con su entoro y cuando lo sepa ha de transmitirlo constantmente: quiere ser el jefe del Ayntamiento, el alcalde, el líder de la ciudad, de la comarca, del territorio, etc.

– “La política es estar amb la gente, formar parte de ella, entenderla, sentir lo que sienten”

Una muy buena sesión.

Un pensament a “La política de les emocions de Gutierrez-RubíLa política de las emociones de Gutierrez-Rubí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>