Excés de triangulacióExceso de triangulación

sarkozy-yo-socialista-puede-ser-sarkozy-debate-parlamento-europeo-21-octubre

De tanta afició a triangular, Nicolás Sarkozy ha acabat confonent triangulació amb agradar a l’electorat rival.

Sense fer un anàlisi profund de les dades això és el que em sembla que ha passat. Que Sarko s’ha perdut.

I si hi ha alguna cosa que no pots perdre de vista en una legislatura és saber d’on et venen els vots.

Amb els desastrosos resultats de les regionals franceses, els electors han recordat a Sarkozy d’on li venen els vots: de la dreta. I més concretament de la dreta, del centre-dreta i de l’extrema dreta.

Va estar bé que volgués desestabilitzar al partit dels socialistes fixant-li destacats dirigents. Fins i tot, se li perdona , que el “glamour” l’acompanyi sempre. Ara, que s’hagi convertit en el “Robin Hood” de l’ecologisme i que hagi aturat les reformes com a qualsevol dirigent francés, això ja no.

El resultat de les eleccions regionals és un important toc d’alerta per el president de la República. Per què s’enrecordi de qui el va fer president: els votants de l’UMP però també els del FN. Els que va atraure amb la promesa de la seguretat, les reformes, la fermesa i la “racaille”.

Sembla que se n’ha oblidat que “el glamour” va venir després de les eleccions. Però els seus electors, no.sarkozy-yo-socialista-puede-ser-sarkozy-debate-parlamento-europeo-21-octubre

De tanta afición a triangular, Nicolás Sarkozy ha acabado confundiendo la triangulación a gustar al electorado rival.

Sin hacer un análisis profundo de los datos esto es lo que me parece que ha pasadot. Que Sarko se ha perdido.

Y si hay alguna cosa que no puedes perder de vista en una legislatura es saber de dóndetet vienen los votos.

Con los desastrosos resultados de las regionales francesas, los electores han recordado a Sarkozy de on le vienen los votos: de la derecha. Y más concretamente de la derecha, del centro-derecha y de la extrema derecha.

Estubo bién que quisiera desestabilizar al Partido Socialista fixandole a destacados dirigentes. Hasta, se le perdona que el “glamour” le acompañe siempre. Ahora, que se haya convertido en el “Robin Hood” del ecologismo y que haya parado las reformas como cualquier dirigente francés, eso ya no.

El resultado de las eleccionrs regionales es un importante toque de atención para el presidente de la República. Para que se acuerde de quien lo hizo presidente: los votantes del UMP pero también los del FN. Los que va atrajo con la promesa de la seguridad, las reformas, la firmeza y la “racaille”.

Parece que se ha olvidado que “el glamour” vino después de las elecciones. Pero sus electores, no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>