La marca LulaLa marca Lula

luiz_inacio_lula_da_silva

Ahir, l’amic Jorge Gerez va oferir-nos una conferència a la Facultat de Comunicació de la UdG gràcies a la disposició de la professora Carmen Echazarreta.

En Jorge va parlar als alumnes de publicitat i RRPP de la marca Lula.

Una marca política molt potent, que just en el moment en la que el president Lula ha d’abandonar el càrrec es troba en el punt més àlgid de popularitat.

I és que Lula ha aconseguit allò que semblava impossible fa 8 anys, quan ell va arribar al poder: Fer del Brasil una de les potències regionals del futur.

I pels que ens dediquem això de la comunicació política ha aconseguit un altre èxit importantíssim: Que el seu relat vital i el relat del Brasil dels darrers anys estiguin en sintonia. Tant que s’arriben a confondre. Dos relats? No, un. El mateix. La història d’un èxit.

Per cert, en Jorge m’ha regalat un llibre:

A história de Lula. O filho do Brasilluiz_inacio_lula_da_silva

Ayer, el amigo Jorge Gerez nos ofreció una conferencia a la Facultad de Comunicación de la UdG gracias a la disposición de la profesora Carmen Echazarreta.

Jorge habló a los alumnos de Publicidad y RRPP de la marca Lula.

Una marca política muy potente, que justo en el momento en la que el presidente Lula ha de abandonar el cargo se encuantra en el punto más alto de popularidad.

Y es que Lula ha aconseguido lo que parecía imposible hace 8 años, cuando llegó al poder: Hacer del Brasil una de las potencias regionales del futuro.

Y para los que nos dedicamos a esto de la comunicación política ha conseguido otro importante éxito: Que su relato vital y el relato del Brasil de los últimos años vayan en sintonia. Tanto que se llegan a confundir. ¿Dos relatos? No, uno. El mismo. La história de un éxito.

Por cierto, Jorge me regaló un libro:

A história de Lula. O filho do Brasil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>