PropagandaPropaganda

LOGO PROPAGANDA

Us presento un projecte nou. Un projecte que em fa molta il·lusió i que crec que pot tenir un recorregut important en el món de la comunicació pública a casa nostra.

Us presento el seminari PROPAGANDA. El seminari de referència sobre la comunicació institucional que es realitzarà a Roses els propers 7 i 8 de maig.

El nom de Propaganda no és només una petita provocació, és també un homenatge a un pioner, a l’antic comissari de la Propaganda de la Generalitat republicana, Jaume Miravitlles.

Propaganda neix amb l’objectiu d’ajudar a tota aquella persona que tingui la responsabilitat de comunicar una institució -pública o privada- a veure noves maneres de millorar la comunicació de la institució.

Hem aconseguit reunir un grup de ponents de primer nivell que ens ajudaran a veure com podem comunicar una institució de manera més efectiva i coherent.

En aquesta primera edició hi participaran ponents com Ignacio Ramonet, Xavier Oliver, Marçal Moliné, Jaume Duch, Antoni Gutiérrez-Rubí, Toni Puig, Daniel Ureña, Víctor Curto i Jordi Fortuny.

Aquesta és una iniciativa nostra -és a dir, del CCAII -i de l’Ajuntament de Roses i que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, entre altres institucions.

Us animo a visitar la web del seminari i com no, a apuntar-vos i així poder reflexionar junts a Roses sobre cap a on va la comunicació institucional.LOGO PROPAGANDA

Os presento un proyecto nuevo. Un proyecto que me hace mucha ilusión y que creo que puede tener un recorrido importante en el mundo de la comunicación pública.

Os presento el seminario PROPAGANDA. El seminario de referencia sobre la comunicación institucional que se realizará en Roses (Girona) los próximos 7 y 8 de mayo.

El nombre de Propaganda no es sólo una pequeña provocación, es también un homenage a un pionero, al comisario de la Propaganda de la Generalitat republicana, Jaume Miravitlles.

Propaganda nace con el objectivo de ayudar a toda aquella persona que tenga la responsabilidad de comunicar una institución -pública o privada- a ver nuevas formas de mejorar la comunicación de la institución.

Hemos conseguido reunir un grupo de ponentes de primer nivel que nos ayudaran a ver como podemos comunicar una institución de manera más efectiva y coherente.

En esta primera edición participaran ponentes cómo Ignacio Ramonet, Xavier Oliver, Marçal Moliné, Jaume Duch, Antoni Gutiérrez-Rubí, Toni Puig, Daniel Ureña, Víctor Curto i Jordi Fortuny.

Esta es una iniciativa nuestra – del CCAII – y del Ayuntamiento de Roses y que cuenta con la colaboración de la Generalitat de Catalunya, entre otras instituciones.

Os animo a visitar la web del seminario y como no, a apuntaros y así poder reflexionar juntos en Roses sobre hacia dónde va la comunicación institucional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>