Seminari Propaganda 2Seminario Propaganda 2

472383

Dissabte vam cloure el seminari de comunicació institucional Propaganda.
El seminari va anar molt bé, sobretot per la qualitat dels ponents. Des d’aquí voldria agraïr la col·laboració de totes les persones que l’han fet possible: l’Ajuntament de Roses a través de l’aposta de la seva alcaldessa del regidor Gallego i de l’amic Marc Teixidor, la Generalitat de Catalunya i la resta d’institucions que l’han fet possible.

Felicitar especialment a la Diputació de Girona per el reconeixement a la seva campanya de comunicació “Diputació de Girona, 221 municipis” amb la menció especial Jaume Miravitlles.

Esperem que el seminari es vagi consolidant com el de referència en la comunicació institucional a casa nostra i punt de trobada del sector.

I sobretot, moltes gràcies a la setantena d’assistents i als ponents.

Espero poder fer un post sobre les ponències en breu.472383

El pasado sábado clausuramos el seminario de comunicación institucional Propaganda.
El seminario fué muy bién, sobretodo por la calidad de los ponentes. Desde aquí quisiera agradecer la colaboración de todas las personas que lo han hecho posible: el Ayuntamiento de Roses a través de la apuesta de su alcaldesa alcaldessa del regidor Gallego del amigo Marc Teixidor, la Generalitat de Catalunya y el resto de instituciones que lo han hecho posible.

Felicitar especialmente a la Diputació de Girona por el reconocimiento a su campaña de comunicación “Diputació de Girona, 221 municipis” con la mención especial Jaume Miravitlles.

Esperemos que el seminario se vaya consolidando como el de referencia en la comunicación institucional y punto de encuentro del sector.

Y sobretodo, muchas gracias a los seteinta inscritos y a los ponentes.

Espero poder hacer un post sobre las ponencias en breve.

5 pensaments a “Seminari Propaganda 2Seminario Propaganda 2

  1. Felicitats a tot l’equip que vareu fer possible un cap de setmana tant interessant!
    Un cop més Felicitats, aquest cop virtualment…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>