La pre-campanya d’ERCLa precampaña de ERC

Tots els partits catalans estan inmersos en plena pre-campanya electoral. I en pre-campanya, el més important és la cohesió dels partidaris de cada partit i els arguments que s’hauran de donar a aquests partidaris per tal d’enfrontar el debat de l’opinió pública en plena pre-campanya electoral.

Arguments i cohesió, aquests són els objectius dels partits polítics en aquest període. A més obviament, de la construcció del candidat.

I això és el que ens aporta el nou vídeo d’Esquerra “Tornarem a vèncer”. Pensat exclusivament per aquests període.

Un bon video electoral. Que avança en la línea dels bons spots polítics: apel·lant a l’emoció.

I és que això és el que intenta transmetre el video: Emoció per a cohesionar a la militància en una campanya difícil per a ells i arguments per a defensar l’acció de govern i l’aposta del tripartit en el debat de l’opinió pública.

És un molt bon vídeo que eleva el nivell de les nostres campanyes electorals. Si hagués de canviar alguna cosa, potser seria la veu del narrador, que sembla més la d’un reportatge de “catalunya des de l’aire” que la d’algú que pretèn emocionar.

Todos los partidos catalanes están inmersos en plena precampaña electoral. Y en precampaña, lo más importante es la cohesión de los partidarios de cada partido y los argumentos que se tendran de dar a estos partidarios para afrontar el debate de la opinión pública en plena precampaña electoral.

Argumentos y cohesión, estos son los objectivos de los partidos políticos en este período. A demás obviamenet, de la construcción del candidato.

Y esto es lo que nos aporta el nuevo vídeo de Esquerra “Volveremos a vencer”. Pensado exclusivamente para este período.

Un buen video electoral. Que avanza en la línea de los buenos spots políticos: apelando a la emoción.

Y es que esto es lo que intenta transmitir el video: Emoción para cohesionar a la militancia en una campaña difícil para ellos y argumentos para defender la acción de gobierno y la apuesta del tripartito en el debate de la opinión pública.

Es un muy buen vídeo que eleva el nivel de nuestras campañas electorales. Si tuviera que cambiar alguna cosa, seria la voz del narrador, que parece más la de algún reportage de naturaleza que la de alguien que pretende emocionar.

3 pensaments a “La pre-campanya d’ERCLa precampaña de ERC

 1. sí, molt bon vídeo! M’ha sorprès. I ben trobat el missatge.
  La veu falla, tens raó. No hi “pega” gens.

 2. Aquestes imatges ajuden a reflexionar entorn del què fem i com pensem els que, com els d’Esquerra, ens trenquem la cara cada dia per aquest país, inclosos els dies de festa.

  Som dels que treballem pel bé comú, i no per la butxaca d’un mateix.

  Això si, ho fem sense fer soroll, xivarri, guirigall, fressa, fragor, enrenou, murmuri …

  Gràcies Pau per saber apreciar allò que està ben fet !!!

  El teu bon ull clínic i les teves observacions sempre ens serveixen de referència.

  Daniel Valentí (Pi).
  President de la Federació Comarcal d’Esquerra a l’Alt Empordà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>