L’estratègia electoralLa estrategia electoral

estrategia_electoral

Ja el tenim aquí. Acaba de sortir el llibre que he publicat a la col·lecció Vull Saber de l’editorial UOC.

El títol és ben explícit: L’estratègia electoral i pretèn ser una petita ajuda per a tothom qui hagi d’encarar una confrontació electoral.

El contingut del llibre és ben obvi: què és i com es construeix una estratègia electoral. Crec que és un tema poc estudiat i el llibre el podeu trobar ja a les llibreríes.

Espero que us interessi.

De moment ja estic preparant les presentacions. Suposo que en faré un parell de presentacions “oficials” i tradicionals.

Però he pensat en un altre format de presentació que és el que utilitzaré més i que crec que pot ser més útil pels interessats en el tema.

Proposaré un format de seminari de dues hores realitzat per mi sobre estratègia electoral. Aquest seminari mostrarà com es construeix una estratègia electoral. El preu del seminari serà el preu del llibre, 9,90 euros. Amb aquest preu, l’assistent tindrà un seminari de dues hores sobre estratègia electoral i marxarà amb el llibre cap a casa. Crec que pot ser especialment útil per a qui hagi d’enfrontar unes eleccions municipals o per qui l’interessi la política.

Començaré les presentacions a partir del mes de juny. Així que s’admeten propostes: canaleta@telefonica.net
estrategia_electoral

Ya lo tenemos aquí. Acaba de salir el libro que he publicado en la colección Vull Saber de la Editorial UOC.

El título es muy explícito: La estrategia electoral y pretende ser una pequeña ayuda para todo aquel que tenga que afrontar unas elecciones.

El contenido del libro es obvio: qué es y cómo se construye una estratégia electoral. Creo que es un tema poco estudiado y el libro ya está disponible en la librerías.

Espero que os interese.

De momento ya estoy preparando las presentaciones. Supongo que haré un par de presentaciones “oficiales” y tradicionales.

Pero he pensado en otro formato de presentación que es el que más utilizaré y que creo que puede ser más útil para los interesados en el tema.

Propondré un formato de seminario de dos horas realitzado por mí sobre estratégia electoral. Este seminario mostrará cómo se construye una estratégia electoral. El precio del seminario será el precio del libro, 9,90 euros. Con este precio, el asistente tindrá un seminario de dos horas sobre estratégia electoral y se irá con un libro sobre el tema a casa. Creo que puede ser especialmente útil para quien tenga que afrontar unas elecciones municipales o para el que le interese la política.

Empezaré las presentaciones a partir del mes de juio. Así que se admiten propuestas: canaleta@telefonica.net

Un pensament a “L’estratègia electoralLa estrategia electoral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>