La gran pregunta i les eleccions al BarçaLa gran pregunta y las elecciones del Barça

fc_barcelona_escut

La gran pregunta en qualsevol confrontació electoral és sempre la mateixa:

Per què et presentes? Per què vols ser president?

Aquesta pregunta que és bastant obvia, molts candidats ni se la plantegen i altres, responen obvietats i no tenen una resposta convincent.
Quan et presentes a unes eleccions, el primer que has de tenir és una resposta convincent, curta i clara a aquesta pregunta.

Per què? Doncs per què és la pregunta que conscient o inconscientment l’elector es fa quan pren la decisió del vot.

L’elector a través dels ímputs que reb durant la campanya es crea una resposta de cadascún dels candidats a aquesta gran pregunta. L’elector es fa una idea de per què es presenta cadascun dels candidats i quines són les motivacions, les ganes i els esforços que està disposat a fer per aconseguir la presidència de cada candidat a presentar-se a les eleccions.

A les eleccions a la presidència del Barça, aquesta pregunta també planeja sobre la ment del votant, i les respostes dels candidats són sempre similars o obvies, però la resposta en unes eleccions passionals com les d’un club que és més que un club, només és una:
Per què des de petit he sommiat en ser president del Barça.

Aquesta és la resposta a la gran pregunta i qui transmeti aquesta resposta amb convicció tindrà un avantatge important.

En aquestes eleccions només Sandro Rosell transmet aquesta resposta. A l’igual que també ho transmetia Laporta. En canvi, els altres candidats, no transmeten la mateixa impressió – Lluís Bassat tampoc ho va transmetre en el seu moment- bàsicament per que els altres dos grans rivals de Rosell no han estat les primeres opcions.

I el soci, a l’igual que qualsevol elector, vol que qui es presenti per a president sigui la primera opció. Vol que no hagi dubtat en el seu objectiu. Vol que estigui “obsessionat” amb ser president i estigui disposat a patir per aconseguir-ho. En definitiva, vol que hagi sommiat des de petit en ser president del Barça.

fc_barcelona_escut

La gran pregunta en cualquier confrontación electoral es siempre la misma:

Por qué te presentas? Por qué quires ser presidente?

Esta pregunta que es bastante obvia, muchos candidatos ni se la plantean y otros, responden con obviedades y no tienen una respuesta convincente.
Cuando te presentas a unas elecciones, lo primero que has de tener es una respuesta convincente, corta y clara a esta pregunta.

¿Por qué? Pués, por qué es la pregunta que consciente o inconscientmente el elector se hace cuando decide su voto.

El elector a través de los ímputs que recibe durante la campaña se crea una respuesta de cada uno de los candidatos a esta gran pregunta. El elector se hace una idea de por qué se presenta cada uno de los candidatos y cuales son las motivaciones, las ganas y los esfuerzos que está dispuesto a hacer para conseguir la presidencia, de cada candidato a presentarse a las elecciones.

A las elecciones a la presidencia del Barça, esta pregunta también planea sobre la mente del votante, y las respuestas de los candidatos son siempre similares o obvias, pero la respuesta en unas elecciones passionales como las de un club que es más que un club, sólo es una:
Por qué desde niño he soñado con ser presidente del Barça.

Esta es la respuesta a la gran pregunta y quien transmita esta respuesta con convicción tendrá una ventaja importante.

En estas elecciones solamente Sandro Rosell transmite esta respuesta. Al igual que también lo transmitia Laporta. En cambio, los otros candidatos, no transmiten la misma impresión – Lluís Bassat tampoco lo transmitió en el su momento- básicament por qué los otros dos grandes rivales de Rosell no han sido las primeras opciones.

Y el socio, al igual que cualquier elector, quiere que quien se presente para presidente sea la primera opción. Quiere que no haya dudado de su objectivo. Quiere que esté “obsesionado” con ser presidente y esté dispuesto a sufrir para conseguirlo. En definitiva, quiere que haya soñado desde pequeño con ser presidente del Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>