El poder de la imatgeEl poder de la imagen

20100615152624_caja

Aquesta imatge reflecteix molt bé la relació de poder entre els signants de l’acord de fusió entre caixes.

Fixeu-vos en l’actitut de cadascún dels presidents de les caixes. Cada un d’ells ens comunica quin és el seu paper en la futura fusió. Podríem endevinar a quina caixa representa cada personatge. I quin és el tamany de cada caixa.

Comunicació en estat pur. No cal explicar l’acord que han arribat. Està molt clar i quin és el paper de cada caixa en aquest acord.

Paper apart mereix Rodrigo Rato. El control de l’escena és espectacular. Són molts anys d’experiència.
20100615152624_caja

Esta imagen refleja muy bién la relación de poder entre los firmantes del acuerdo de fusión entre cajas.

Fijaros en la actitud de cada uno de los presidentes de las cajas. Cada uno de ellos nos comunica cual es su papel en la futura fusión. Podríamos acertar a qué caja representa cada personaje. Y cual es el tamaño de cada caja.

Comunicación en estado puro. No hace falta explicar el acuerdo al que han llegado. Está muy claro y cual es el papel de cada caja en este acuerdo.

Papel aparte merece Rodrigo Rato. El control de la escena es espectacular. Son muchos años de experiencia.

Un pensament a “El poder de la imatgeEl poder de la imagen

  1. Pau, m’ha agradat molt la presentació del teu llibre. Ets un crac. Només de sortir de la 22 he anat de revetlla amb en Genís i a l’explicar als pares dels altres nens/es perquè arribava tard, he xul.lejat que molts dijous vaig en cotxe a Figueres amb un súper “xerpa” polític. Moltes gràcies Pau. I felicitats per dos bandes (pel llibre i pel Sant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>