Curs “Organització i direcció d’una campanya electoral”Curso “Organización y dirección de una campaña electoral”

candidato

El proper 21 de setembre iniciem la segona edició del curs “Organització i direcció d’una campanya electoral” que organitzem conjuntament el CCAII i la FUdG.

Després de l’exitosa primera edició, hem cregut convenient programar el curs en un període idoni per a tots el que hagin de preparar les properes eleccions municipals ( el curs s’acabarà quan faltin 6 mesos per les eleccions municipals).

El curs és una eina molt útil per a candidats, regidors, responsables de campanya i periodistes que vulguin tenir unes nocions bàsiques sobre com organitzar i dirigir una campanya electoral amb garantíes d’èxit.

En aquesta segona edició hem incorporat professors nous com Jaume Lopez, director de campanya de Sandro Rosell a la presidència del FC Barcelona i Ignasi Llorente, Responsable de Comunicació i Imatge d’ERC, entre altres.

La matrícula és oberta. Us animo a fer un cop d’ull al programa:

Comença un nou curs, la campanya ja comença!candidato

El próximo 21 de septiembre iniciamos la segunda edición del curso “Organización y dirección de una campaña electoral” que organizamos conjuntamente el CCAII y la FUdG.

Después de la exitosa primera edición, hemos creido conveniente programar el curso en un período idoneo para todos los que hayan de preparar las próximas elecciones municipales ( el curso se acabará cuando falten 6 meses para las elecciones municipales).

El curso es una herramienta muy útil para candidatos, regidores, responsables de campaña y comunicación así cómo periodistas que quieran tener unas nociones básicas sobre como organizar y dirigir una campaña electoral con garantías de éxito.

En esta segunda edición hemos incorporado nuevos profesores como Jaume Lopez, director de campaña de Sandro Rosell a la presidencia del FC Barcelona y Ignasi Llorente, Responsable de Comunicación y Imagen de ERC, entre otros.

La matrícula está abierta. Os animo a mirar el programa:

Comienza un nuevo curso, la campanya ya empieza!

3 pensaments a “Curs “Organització i direcció d’una campanya electoral”Curso “Organización y dirección de una campaña electoral”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>