Presentació i Beers & PoliticsPresentació i Beers & Politics

logo-beerspolitics-Canaleta

Com ja sabeu, demà dimecres 15 de setembre a les 18:30h, presento el meu llibre l’Estratègia electoral a Barcelona. Concretament, a la llibreria Proa Espais (c/ Rosselló, 212).

La presentació anirà a càrrec d’un dels qui més en saben d’estratègia electoral a casa nostra, en Miquel Iceta. La presentació, almenys per part meva, girarà a l’entorn de com hem arribat fins aquí, de com l’estratègia electoral ha acabat confluïnt amb l’estratègia política. És possible que acabem parlant de l’estratègia dels partits polítics de cara al 28N.

Us animo a que ens hi acompanyeu!

De totes maneres, a on segur que parlarem de l’estratègia dels diferents partits polítics de cara a les eleccions del 28 de Novembre, és el proper divendres 17 de setembre al bar Catalluna (C/ Encarnació, 21), al barri de Gràcia (20h). I és que sóc el proper invitat del mític Beers & Politics que organitzen els amics Xavier Peytibi i Juan Víctor Izquierdo. La jornada porta per títol “L’estratègia electoral en les eleccions catalanes” i promet ser molt interessant!
logo-beerspolitics-Canaleta

Como ya sabeis, mañana miércoles 15 de septiembre a las 18:30h, presento mi libro l’Estratègia electoral en Barcelona. Concretamente, en la libreria Proa Espais (c/ Rosselló, 212).

La presentación irá a cargo de uno de los que más de saben de estrategia electoral en Catalunya, Miquel Iceta. La presentación, almenos por mi parte, girará al entorno de como hemos llegado hasta aquí, de como la estratégia electoral ha acabado confluyendo con la estratégia política. Es posible que acabemos hablando de la estratégia de los partidos políticos catalanes de cara al 28N.

Os animo a que nos acompañéis!

De todas maneras, dónde seguro que hablaremos de la estratégia de los diferentes partidos políticos de cara a las elecciones del 28 de Noviembre, es el próximo viernes 17 de septiembre en el bar Catalluna (C/ Encarnació, 21), en el barrio de Gràcia (20h). Y es que soy el próximo invitado del mítico Beers & Politics que organizan los amigos Xavier Peytibi y Juan Víctor Izquierdo. La jornada llevará por título “La estratégia electoral en las elecciones catalanas” y promete ser muy interesante!

2 pensaments a “Presentació i Beers & PoliticsPresentació i Beers & Politics

  1. Polítics + cervesa = potser serà el dia a on es diran més veritats. Ja ens en faràs cinc cèntims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>