Preparant la TwittervistaPreparando la Twittervista

El proper dia 18 d’octubre, l’associació STIC.cat ha organitzat la Twittervista amb els representants dels partits polítics que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya. Serà la primera entrevista-debat via twitter on la gent podrà preguntar-los les seves preocupacions i els candidats hauran de respondre en 140 caracters.

Per provar una iniciativa tant potent i tant complicada tècnicament, la gent d’STIC.cat ens ha convidat a mi, al consultor i amic Albert Medran i al periodistaMiquel Pellicer per fer una primera Twittervista per analitzar la campanya electoral a la xarxa. Serà aquest dimecres 13 d’octubre a les 12:30h des de Barcelona Activa. Podeu seguir-ho via el twitter: @stic

Us hi esperem! Aniveu-se a participar a la Twittervista!El próximo dia 18 de octubre, la asociación STIC.cat ha organizado la Twittervista con los representantes de los partidos políticos que se presentan a las elecciones al Parlamento de Catalunya. Será la primera entrevista-debate via twitter dónde la gente podrá preguntarles sus preocupaciones y los candidatos tendran que responder en 140 caracteres.

Para provar una iniciativa tan potente y tan compleja técnicamente, la gente de STIC.cat nos han convidado a mi, al consultor y amigo Albert Medran y al periodistaMiquel Pellicer a hacer una primera Twittervista para analizar la campaña electoral a través de la red. Será este miércoles 13 de octubre a las 12:30h desde Barcelona Activa. Podeis seguirlo via el twitter: @stic
Animaos aparticipar a la Twittervista!

Un pensament a “Preparant la TwittervistaPreparando la Twittervista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>