Política y redes sociales BarcelonaPolítica y redes sociales Barcelona

41786_107923799250420_5064_n

El proper dilluns 18 d’octubre moderaré el debat “Política y redes Barcelona” que organitza Gutierrez Comunicación a Barcelona. Concretament a l’EAE Busines School (Aragó, 55) de Barcelona. L’acte s’iniciarà a les 19:30h.
Es tracta d’un debat sobre la influència de les xarxes socials i les eines 2.0 en la política. Serà molt oportú conèixer l’opinió dels participants en plena pre-campanya electoral.
Els participants en el debat seran diputats de tots els partits polítics amb representació al Parlament: Montserrat Capdevila (PSC), Jordi Cuminal (CiU), Pere Aragonès (ERC), Rafael López (PP), Laia Ortiz (ICV) i Jordi Cañas (C’s).

Estic segur que serà molt interessant. A més de poder seguir-ho presencialment, es podrà seguir via twitter i es retransmetrà via streaming.
41786_107923799250420_5064_n

El próxima lunes 18 de octubre moderaré el debate “Política y redes Barcelona” que organtza Gutierrez Comunicación en Barcelona. Concretamente enEAE Busines School (Aragó, 55) de Barcelona. El acto se iniciará a las 19:30h.
Se trata de eun debate sobre la influencia de las redes sociales y las herramientas 2.0 en la política. Será muy oportuno conocer la opinión de los participantes en plena pre-campaña electoral.
Los participantes en el debate seran diputados de todos los partidos políticos con representación en el Parlament: Montserrat Capdevila (PSC), Jordi Cuminal (CiU), Pere Aragonès (ERC), Rafael López (PP), Laia Ortiz (ICV) y Jordi Cañas (C’s).

Estoy seguro que será muy interesante. Además de poder seguirlo presencialmente, se podrá seguir via twitter y se retransmitirá via streaming.

2 pensaments a “Política y redes sociales BarcelonaPolítica y redes sociales Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>