In the LoopIn the Loop

Avui dimecres 20 d’octubre a les 20h, participo en el cicle “Cinema i Política” que organitza el Museu del Cinema de Girona.

És un cicle molt interessant que ens acosta a la mirada que ha fet el cinema de l’acció política.

A mi, em toca cometar la pel·lícula In the loop, una brillant pel·lícula que amb l’humor com a bandera, descriu el paper dels assessors de comunicació i dels gabinets dels ministeris en la presa de les grans decisions. En aquest cas, en declarar una guerra a l’Orient Mitjà.

Avui, presentaré la pel·lícula, posteriorment la veurem i finalment, la comentarem. Us recomano que no us la perdeu. És una pel·lícula imprescindible pels malalts de la comunicació política.

Hoy miércoles 20 de octubre a las 20h, participo en el ciclo “Cinema y Política” que organiza el Museo del Cinema de Girona.

Es un ciclo muy interesante que nos acerca a la mirada que ha hecho el cine de la acción política.

A mi, me toca cometar la película In the loop, una brillante película que con el humor como bandera, describe el papel de los asesores de comunicación y de los gabinetes de los ministerios en la toma de las grandes decisiones. En este caso, en declarar una guerra en Oriente Medio.

Hoy, presentaré la película, posteriormente la veuremos y finalmente, la comentaremos. Os recomiendo que no os la perdáis. Es una película imprescindible para los enfermos de la comunicación política.

Un pensament a “In the LoopIn the Loop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>