2a Marató de Comunicació. 15 idees per a 15 dies de campanya2a Maratón de Comunicación. 15 ideas para 15 dias de camapaña

IMATGEMC

El proper dilluns 8 de novembre es portarà a terme la segona Marató de Comunicació. Després de l’èxit de la primera Marató, enguany els dos organitzadors -Els consultors en comunicació Albert Medran i Antoni Gutierrez-Rubí- organitzen la segona coincidint amb les inminents eleccions catalanes.

L’acte es realitzarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya a les 19h.

La idea és donar 15 idees pels 15 dies de la campanya de la mà de 15 persones relacionades amb la comunicació i la política. Les idees s’han de plantejar durant 3 minuts. A mi m’ha tocat parlar del debat a 6. Intentaré donar tres idees. Una per minut.

Us animo a venir i disfrutar de l’experiència. És interessant i innovadora. L’entrada és lliure. Més informació aqui.

Per cert, en breu us donaré la primícia d’un altre esdeveniment potent relacionat amb les eleccions catalanes.IMATGEMC

El proper dilluns 8 de novembre es portarà a terme la segona Marató de Comunicació. Després de l’èxit de la primera Marató, enguany els dos organitzadors -Els consultors en comunicació Albert Medran i Antoni Gutierrez-Rubí- organitzen la segona coincidint amb les inminents eleccions catalanes.

L’acte es realitzarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya a les 19h.

La idea és donar 15 idees pels 15 dies de la campanya de la mà de 15 persones relacionades amb la comunicació i la política. Les idees s’han de plantejar durant 3 minuts. A mi m’ha tocat parlar del debat a 6. Intentaré donar tres idees. Una per minut.

Us animo a venir i disfrutar de l’experiència. És interessant i innovadora.

Per cert, en breu us donaré la primícia d’un altre esdeveniment potent relacionat amb les eleccions catalanes.

Un pensament a “2a Marató de Comunicació. 15 idees per a 15 dies de campanya2a Maratón de Comunicación. 15 ideas para 15 dias de camapaña

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>