Els temes de la campanya electoralLos temas de la campaña electoral

images

Si bé fa poc, comentava quins seríen els temes que marcaríen aquestes eleccions segons el meu humil punt de vista, avui m’agradaria parlar dels temes que marcaran la campanya electoral.

Abans un incís, els temes de l’elecció, són aquell seguit de temes que acabaran decidint les eleccions. És dir, els que motivaran a que la gent vagi a votar -o no- en un sentit o un altre independentment de si són presents en l’agenda mediàtica. En canvi, els temes que marcaran la campanya electoral són aquells dels que més es parlarà durant el període electoral, sobretot a través dels mitjans de comunicació i dels propis candidats.

Avui comencem la campanya i encara no podem saber a l’entorn de quin o quins temes girarà la campanya electoral. I en quin ordre.
Quin tema serà el tema de la campanya?

La meva aposta i per aquest ordre són:

– Crisi econòmica
– Immigració
– Canvi
– Independència/Sobiranisme

Hi esteu d’acord? Per aquest ordre? N’hi afegiríeu un altre? En 15 díes la solució!images

Si bién hace poco, comentaba cuales serían los temas que marcarían estas elecciones según mi humilde punto de vista, hoy me gustaria hablar de los temas que marcaran la campaña electoral de las elecciones al Parlament de Catalunya.

Antes un inciso, los temas de la elección, son aquel conjunto de temas que acabaran decidiendo las elecciones. Es decir, los que motibaran a que la gente vaya a votar -o no- en un sentido o en otro independentemente de si estan presentes en la agenda mediática. En cambio, los temas que marcaran la campaña electoral son aquellos de los que más se hablará durante el periodo electoral, sobretodo a través de los medios de comunicación y de los propios candidatos.

Hoy empezamos la campaña y aún no podemos saber al entorno de cual o cuales temas girará la campaña electoral. Y en qué ordén.
Qué tema será el tema de la campaña?

Mi apuesta y por este orden son:

– Crisis económica
– Inmigración
– Cambio
– Independencia/Sobiranismo

¿Estaís de acuerdo? ¿Por este orden? ¿Añadiríais otro? En 15 días la solución!

3 pensaments a “Els temes de la campanya electoralLos temas de la campaña electoral

  1. Retroenllaç: 28N: 15 dies
  2. Pau, 1Crisi econòmica 2immigració 3crisi econòmica i 4independència. Pau, vull fer una petició: comentar el millor vídeo de l’any, Laporta comet penalti a la Diagonal. I de les dificultats en campanya d’un candidat sense representació parlamentària. Del cara a cara no se’n parlarà?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>