Analysis Day IIAnalysis Day II

AD2

A mida que s’acosta la jornada electoral falten menys dies per la jornada d’anàlisi de les eleccions que hem organitzat el proper dijous 2 de desembre a l’auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna, l’Analysis Day.

Per primera vegada podrem fer un anàlisi tècnic intensiu de la campanya electoral de la mà dels seus protagonistes.

Mica en mica, anirem publicant els noms dels ponents que participaran en aquesta jornada. Avui els responsables de la campanya d’Esquerra Republicana de Catalunya que ens explicarant la campanya “Gent Valenta

Xavier Vendrell, Director de campanya, responsable de l’estratègia de la campanya
Ignasi Llorente, Responsable de comunicació i publicitat de la campanya
Pere Aragonés, Responsable de la campanya 2.0
Eduard Lopez, Responsable de mobilització i organització de la campanya

Més informació:
Analysis DayAD2

A medida que se acerca la jornada electoral faltan menos dias para la jornada de analisis de las elecciones que hemos organizado el próximo jueves 2 de diciembre en el auditorio de la Facultad de Comunicación Blanquerna, el Analysis Day.

Por primera vez podremos hacer un análisis técnico intensivo de la campaña electoral de la mano de sus protagonistas.

Poca a poco, iremos publicando los nombres de los ponentes que participaran en esta jornada. Hoy, los responsables de la campaña deEsquerra Republicana de Catalunya que nos explicaran la campaña “Gent Valenta

Xavier Vendrell, Director de campaña, responsable de la estrategia de la campaña
Ignasi Llorente, Responsable de comunicación y publicidad de la campaña
Pere Aragonés, Responsable de la campaña 2.0
Eduard Lopez, Responsable de mobilización y organización de la campaña

Més informació:
Analysis Day

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>