Analitzant el nou Parlament a “Aquí Parlem” de RTVEAnalizando el nuevo Parlament en “Aquí parlem” de RTVE

Aquest dissabte vam analitzar conjuntament amb el lletrat del Parlament i professor de Ciències Polítiques de la UPF, Francesc Pau, el nou Parlament de Catalunya sorgit després del 28N, així com la recent campanya electoral, en el programa Aquí Parlem del Canal 24 Horas de TVE, conduït per Lluís Falgàs.

Aquí parlem (04-12-10): El nou Parlament de catalunya, l’endemà del 28-N

Este sábado analizamos conjuntamente con el letrado del Parlament y profesor de Ciencias Políticas de la UPF, Francesc Pau, el nuevo Parlament de Catalunya salido después del 28N, así cómo la reciente campaña electoral, en el programa Aquí Parlem del Canal 24 Horas de TVE, conducido por Lluís Falgàs.

Os adjunto el programa

Aquí parlem (04-12-10): El nou Parlament de catalunya, l’endemà del 28-N

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>