CoherènciaCoherencia

Camp_nou_mès_que_un_club

Us adjunto un fragment petit del meu nou llibre. No només per fer-ne publicitat sinó per què és molt adient a un dels temes de més actualitat:

“- El missatge és el que nosaltres volem comunicar com a marca. Quin és el missatge del Barça?
– Més que un club
– Exacte. Doncs si alguna cosa és important a l’hora de comunicar tot això és la coherència. Només a través de la coherència podem reforçar la nostra comunicació. Si el missatge del Barça és Més que un club tota la seva actuació haurà de ser coherent amb això: potenciar el planter, tenir seccions diferents, un estil de joc propi, la catalanitat, la samarreta…”

Pag. 136 “Explica’t amb una història. Onze claus per construïr un relat guanyador” Editorial UOCCamp_nou_mès_que_un_club

Os adjunto un pequeño fragmento de mi nuevo libro. No sólo para hacer publicidad si no porqué tiene relación con un tema de actualidad:

“- El mensaje es lo que nosotros queremos comunicar como marca. ¿Cual es el mensaje del Barça?
– Más que un club
– Exacto. Pués si alguna cosa es importante a la hora de comunicar esto es la coherencia. Sólamente a través de la coherencia podemos reforzar nuestra comunicación. Si el mensaje del Barça es Más que un club toda su actuación tendrá que ser coherente con esto: potenciar el plantel, tener secciones diferentes y competitivas, un estilo de juego propio, la catalanidad, la camiseta…”

Pag. 136 “Explica’t amb una història. Onze claus per construïr un relat guanyador” Editorial UOC

Un pensament a “CoherènciaCoherencia

  1. “més que un Club” no és només un missatge: és un sentiment, són uns valors, és una història construïda en 111 anys d’història. és el camp del carrer Indústria, l’antic camp de Les Corts i és el Camp Nou. Forma part del sentir de totes aquelles persones que han passat, i passen, compartint el calendari de la seva vida, amb les jornades de Lliga, de Copa, de Champions… del Barça.
    Els sentirs individuals d’un col·lectiu no poden prostituïr-se per 30 milions d’euros, any. I això no implica portar o no publicitat a la samarreta. Implica associar els teus valors amb els d’una altre entitat, ser conscient de que allò que t’escrius al pit també et representa a tu, a la vegada que la representes a ella.
    Coherència és decidir si els teus valors són compatibles amb els que representaràs amb aquesta inscripció, i si la resposta és, coherentment SÍ, també explicarà la resta de decisions coherents que has aplicat, apliques i aplicaràs a la teva gestió diària del Club.

    Un fragment interessant del llibre. Gràcies per compartir-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>