En plena promocióEn plena promoción

Em trobo inmers en plena promoció del meu nou llibreExplica’t amb una història. Onze claus per construïr un relat guanyador” de l’Editorial UOC, on intento donar idees per a tothom qui vulgui construïr el seu propi relat. Pel que es veu està tenint molt bona acollida i també em comporta tenir menys temps per actualitzar el bloc. Tinc tres o quatre post en espera, que espero poder compartir aviat amb tots vosaltres.

De moment, el meu “tour” personal em portarà a presentar el llibre a Girona i a Vic, els propers mesos. Us mantindré informats.

De moment us deixo amb el video de la presentació que vam fer amb l’Albert Medran a Madrid al Centre Cultural Blanquerna. Va anar molt bé, a l’igual que a Barcelona.

També us deixo dues referències a aquesta presentació: la d’Albert Medran i la de Josep Maria Rochera.


Me encuentro inmerso de lleno en la promoción de mi nuevo llibroExplica’t amb una història. Onze claus per construïr un relat guanyador” de la Editorial UOC, donde intento dar ideas para todo aquel que quiera construir su propio relato. Por lo que se vé está teniendo muy buena acogida y también me conlleva tener menos tiempo para actualizar el bloc. Tengo tres o cuatro post en espera, que espero poder compartir pronto con todos vosotros.

De momento, mi “tour” personal me llevará a presentar el libro en Girona y Vic, los próximos meses. Os mantendré informados.

De momento os dejo con el video de la presentación que hicimos con Albert Medran en Madrid en el Centro Cultural Blanquerna. Fué muy bién, al igual que en Barcelona.

También os dejo dos referencias a esta presentación: la d’Albert Medran y la de Josep Maria Rochera.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>