Storytelling a ESADEStorytelling en ESADE

Logo_EsadeCreapolis-DEf

El proper dimarts 8 de febrer a les 11h, estaré a ESADE Creapolis per a parlar d’storytelling.

En concret, faré una reflexió sobre com construïr el relat d’emprenedor. I és que si en algún lloc té sentit explicar-se a través d’una història és el el camp de l’emprenedoria. Fins i tot més que en la política.

I si no, penseu-hi bé. És possible separar la història d’un projecte exitós de la història de l’emprenedor que l’ha generat? No conflueixen el relat d’Apple i el relat d’Steve Jobs? S’entèn Apple sense el relat del seu alma mater? El Bulli s’entèn sense Adrià? Fins a quin punt el relat del Bulli i el relat de Ferran Adrià conflueixen?

D’això intentaré parlar.Logo_EsadeCreapolis-DEf

El próximo martes 8 de febrero a les 11h, estaré en ESADE Creapolis para hablar de storytelling.

En concreto, haré una reflexión sobre como construïr el relato de un emprendedor. Y es que si en algún campo tiene sentido explicarse a través de una historia es en el campo de la emprendedoria. Hasta más que en la política.

Y si no, pensadlo bién. ¿Es posible separar la historia de un proyecto exitoso de la historia del emprendedor que lo ha generado? ¿No confluyen el relato de Apple y el relato de Steve Jobs? Se entiende Apple sin el relato de su alma mater? ¿El Bulli se entiende sin Adrià? ¿Hasta que punto el relato del Bulli y el relato de Ferran Adrià confluyen?

De todo esto intentaré hablar.

2 pensaments a “Storytelling a ESADEStorytelling en ESADE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>