Per què no ha guanyat Tura?¿Por qué no ha ganado Tura?

hereu-tura

Montserrat Tura no ha guanyat les primàries a Jordi Hereu per disputar l’alcaldia de Barcelona, per què no ha sabut respondre convincentment la gran pregunta que se li ha de fer a qualsevol candidat que es presenti a unes eleccions:

i tu, per què et presentes? Per què vols liderar aquesta ciutat?

Una campanya electoral, no és res més que l’intent de respondre aquesta pregunta que es fan tots els electors quan escolten a un candidat.

No s’hi val dir obvietats o tirar pilotes fora. Ni tampoc dir que simplement vols ser alcalde. Hi ha d’haver una motivació clara i rellevant que t’animi a postular-te al lideratge d’una ciutat i que animi a la gent a seguir-te.

Tura no ha tingut una resposta clara a aquesta pregunta. Els militants i simpatitzants socialistes de Barcelona no han percebut una resposta clara. No sabíen si es presentava per liderar la ciutat o per liderar el partit o perquè era una bona opció pel partit.
Montserrat Tura havia d’haver dedicat més esforços a articular una bona resposta i a transmetre-la a la militància.

En canvi, si que sabíen per què es presentava Jordi Hereu: per ser alcalde de Barcelona. Ell ho va dir: o sóc candidat o em retiro de la política.

Us adjunto el mític video en el que li fan aquesta pregunta a Ted Kennedy. No sap respondre a aquesta pregunta i a partir d’aquí va començar a perdre la nominació. Fixeu-vos com reacciona. No té resposta a la “Gran Pregunta”.

hereu-tura

Montserrat Tura no ha ganado las primarias socialista a Jordi Hereu para disputar la alcaldia de Barcelona, por qué no ha sabido responder convincentemente la gran pregunta que se le ha de hacer a cualquier candidato que se presente a unas elecciones:

Y tú, ¿por qué te presentas? ¿Por qué quieres liderar esta ciudad?

Una campaña electoral, no es nada más que el intento de responder esta pregunta que se hacen todos los electores cuando escuchan a un candidato.

No vale decir obviedades o tirar pelotas fuera. Ni tampoco decir que simplemente quieres ser alcalde. Tiene que haber una motivación clara y relevante que te anime a postularte al liderazgo de una ciudad y que anime a la gente a seguirte.

Tura no ha tenido una respuesta clara a esta pregunta. Los militantes y simpatizantes socialistas de Barcelona no han percibido una respuesta clara. No sabían si se presentaba para liderar la ciudad o para liderar el PSC o porqué era una buena opción para el partido.
Montserrat Tura tenia que haber dedicado más esfuerzos a articular una buena respuesta y a transmitirla a la militancia.

En cambio, si que sabían por qué se presentaba Jordi Hereu: para ser alcalde de Barcelona. Él lo dijo: o soy candidato o me retiro de la política.

Os adjunto el mítico video en el que le hacen esta pregunta a Ted Kennedy. No sabe responder a esta pregunta y a partir de aquí empezó a perder la nominación. Fijaos cómo reacciona. No tiene respuesta a la “Gran Pregunta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>