Marca Ciutat 2011Marca Ciudad 2011

211095_112012502215269_769890_n-1

Torna el Marca Ciutat. El seminari de referència sobre marketing i comunicació de ciutats es realitzarà el proper divendres 29 d’abril al Teatre de Roses.

Enguany hem concentrat tot el programa en un sol dia i s’ha sumat a l’organització el Patronat Girona-Costa Brava a més amés de l’Ajuntament de Roses i del CCAII.

Hem dividit el seminari en dues parts.

Al matí, s’hi realitzaran cinc ponències sobre branding, citymarketing, relat de ciutat i posicionament a la xarxa. Al llarg del matí, podrem gaudir de les ponències de: Conrad Llorens, Toni Puig, Genís Roca, Gildo Seisdedos i jo mateix.

I per la tarda, hem programat un panell d’experiències a l’hora de comunicar la ciutat de la ma de: Juan Llantana, Fernando Beltran, Albert Medran, entre altres. Seran ponències més curtes, pensades en exposar noves tendències a l’hora de comunicar una ciutat.

I és que d’això es tracta: de comunicar la ciutat, de posicionar una ciutat, però no només. El Marca Ciutat s’ha convertit en un punt de trobada per a tots aquells responsables de comunicar una ciutat, però també de comunicar una institució pública o privada.

Si voleu conèixer tots els detalls, us animo a conèixer el programa.

Us hi espero!211095_112012502215269_769890_n-1

Vuelve el Marca Ciutat. El seminario de referencia sobre marketing y comunicación de ciudades se realizará el próximo viernes 29 de abril en el Teatro de Roses.

En esta edición hemos concentrado todo el programa en un solo dia y se ha sumado a la organización el Patronat Girona-Costa Brava además delAyuntamiento de Roses y del CCAII.

Hemos dividido el seminario en dos partes.

Por la mañana, se realizaran cinco ponencias sobre branding, citymarketing, relato de ciutat y posicionamiento en la red. Al largo de la mañana, podremos gozar con las ponencias de: Conrad Llorens, Toni Puig, Genís Roca, Gildo Seisdedos y yo mismo.

Y por la tarde, hemos programado un pannel de experiencias a la hora de comunicar la ciudad de la mano de: Juan Llantana, Fernando Beltran, Albert Medran, entre otros. Seran ponencias más cortas, pensadas en exponer nuevas tendencias a la hora de comunicar una ciudad.

Y es que de esto se trata: de comunicar la ciudad, de posicionar una ciudad, pero no sólo esto. El Marca Ciutat se ha convertido en un punto de encuentro para todos aquellos responsables de comunicar una ciudad, pero también de comunicar una institución pública o privada.

Si quereis conocer todos los detalles, os animo a conocer el programa.

Os esperamos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>