Cursos CCAII – FUdGCursos CCAII – FUdG

Imatge Comunicació d'una Institució

Ja em obert les matrícules dels cursos que organitzem el CCAII i la FUdG. Dos cursos d’especialització en comunicació política, que començaran el proper mes d’octubre.

Enguany, començarem la tercera edició del curs “Organització i direcció d’una campanya electoral” un veritable referent a Catalunya de la formació en campanyes electorals. Hem introduït moltes novetats en continguts i en professorat per tal de millorar la qualitat.

I aquest any, introduïm un nou curs que creiem necessari per a molta gent: “Direcció de la comunicació d’una institució” un curs que pretèn ajudar a tothom que hagi de dirigir la comunicació d’una institució, tan si és pública com privada. Com han de comunicar les institucions? Intentarem resoldre-ho.

Us animo a que us mireu els programes i si us interessa, a apunteu-vos!Imatge Comunicació d'una Institució

Ya hemos abierto las matrículas de los cursos que organizamos el CCAII y la FUdG. Dos cursos de especialización en comunicación política, que empezaran el próximo mes de octubre.

Este año, empezaremos la tercera edición del curso “Organización y dirección de una campaña electoral” un verdadero referente en Catalunya de la formación en campañas electorales. Hemos introducido muchas novedades en contenidos y en profesorado con la intención de mejorar aún más.

Y este año, introducimos un nuevo curso que creemos necesario para mucha gente: “Dirección de la comunicación de una institución” un curso que pretende ayudar a todo el mundo que haya de dirigir la comunicación de una institución, tanto si es pública como privada. ¿Como han de comunicar las instituciones? Intentaremos resolverlo.

Os animo a que os mireís los programas y si os interesa, a apuntaros!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>