Són les expectatives…Son las expectativas…

Nike_publiCR9

No podem comunicar sense tenir en compte les expectatives dels nostres públics. De fet, les expectatives mouen el món, però sobretot mouen la comunicació.
L’èxit de tot el que comuniquem anirà en funció de les expectatives que tinguin els diferents públics. És per això, que tot bon comunicador ha d’interessar-se per les expectatives dels qui intervenen en la seva acció comunicativa: clients, consumidors, votants, usuaris, líders d’opinió. Només coneixent les expectatives hi podrem estar a l’alçada o sorpendre’ls. Conèixer les expactatives, ha de ser una prioritat de qui vulgui influïr en la gent. Hem de saber què volen i en quin grau.

Si ho descobrim, ja tenim avantatge. Només cal tenir-ho clar.Nike_publiCR9

No podemos comunicar sin tener en cuenta las expectativas de nuestros públicos. De hecho, las expectativas mueven el mundo, pero sobretodo mueven la comunicación.
El éxito de todo lo que comuniquemos irá en función de las expectativas que tengan los diferentes públicos. Es por esta razón, que todo buen comunicador ha de interesarse por las expectativas de los que intervienen en su acción comunicativa: clientes, consumidores, votantes, usuarios, líderes de opinión. Sólamente conociendo las expectativas podremos estar a su nivel o hasta sorprenderlos. Conocer las expactativas, ha de ser una prioridad de quien quiera influïr en la gente. Hemos de saber qué quieren y en que grado.

Si lo descubrimos, ya tenemos ventaja. Sólo hace falta tenerlo claro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>