Reconeixem l’estratègia?¿Reconocemos la estrategia?

Aquest post el vaig publicar a finals del 2007 i ens pot ser útil de cara a les properes eleccions espanyoles.

rajoy-rubalcaba--253x190

“Desgraciadament, la millor manera de reconèixer l’estratègia en una campanya és mirant enrera una vegada la campanya ha finalitzat. Al final de la campanya, hauríem de preguntar-nos: Quina va ser l’estratègia?
Per exemple, l’estratègia de la primera campanya de Clinton va ser subvalorar la victòria de Bush pare a la Guerra del Golf i debatre sobre la recessió econòmica. Recordem aquesta estratègia per què va ser bona i per el seu curt missatge: “És l’economia estúpid”. Quina va ser l’estratègia de Gore en el 2000? Va ser més difusa, el seu missatge era confús”

Roberto Izurieta

Si no voleu esperar-vos a després de les pròximes eleccions de març, recordeu les darreres campanyes electorals i penseu si sabeu reconèixer lestratègia de cada un dels candidats. I us fareu una idea de la importància de l’estratègia en una campanya electoral.
De fet, un cop hagi començat la campanya de les pròximes eleccions de març, a finals de febrer, també us podeu fer aquesta pregunta. Si no reconexeu l’estratègia d’un dels dos principals candidats, si la gent no té clar els dos o tres missatges que incorpora, aquest, tindrà menys opcions de guanyar les eleccions que l’altre candidat.Este post lo publiqué a finales del 2007 y nos puede ser útil de cara a las próximas elecciones españolas.

rajoy-rubalcaba--253x190

m>Desgraciadamente, la mejor manera de reconocer la estrategia en una campaña es mirando atrás una vez la campaña ha finalitzado. Al final de la campaña, tendríamos que preguntarnos: ¿Cual fué la estrategia?”
Por ejemplo, la estrategia de la primera campaña de Clinton fué subvalorar la victoria de Bush padre en la Guerra del Golfo y debatir sobre la recesión económica. Recordemos esta estrategia por qué fué buena y por su corto mensaje: “Es la economia estúpido”. ¿Cual fué la estrategia de Gore en el 2000? Fué mucho más difusa, su mensaje era confuso”

Roberto Izurieta

Si no quereis esperaros hasta después de las próximas elecciones de marzo, recordad las últimas campañas electorales y pensad si sabéis reconocer la estrategia de cada uno de los candidatos. Y os haréis una idea de la importancia de la estrategia en una campaña electoral.
De hecho, una vez empezada la campaña de las próximas elecciones de marzo, a finales de febrero, también os podéis hacer esta pregunta. Si no reconocéis la estrategia de uno de los dos principales candidatos, si la gente no tiene claro los dos o tres mensajes que incorpora, este, tendrá menos opciones de ganar las elecciones que el otro candidato.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>