Has de comunicar una institució? Aquest és el teu curs!¿Tienes que comunicar una institución? Este es tu curso!

Imatge Comunicació d'una Institució

Des d’el CCAII i la Fundació Universitat de Girona hem programat per el proper mes de gener, un curs innovador que creiem necessari: “Direcció de la comunicació d’una institució”. Un curs pioner que vol ajudar a totes aquelles persones que tenen la responsabilitat de comunicar una institució pública o privada, una empresa o una organització.
Tal com ja vam fer al seminari Propaganda, el seminari sobre la comunicació institucional, intentarem donar les eines necessàries per tal que les persones que tenen la responsabilitat de dirigir la comunicació de la seva organització puguin treure’n totes les potencialitats comunicatives.

El curs està pensat per els responsables de comunicació d’ajuntaments, consells comarcals, fundacions, museus, universitats, patronals, sindicats, associacions, ONG’s, empreses, associacions sectorials, escoles, clubs esportius, etc. En definitiva, totes aquelles institucions i organitzacions que necessàriament, han de comunicar amb eficàcia en un entorn competitiu.

El professors del curs són professionals de primer nivell i l’estructura d’aquest, està pensada per tal d’adquirir els coneixements necessaris en un breu període de temps.

El programa toca tots aquells punts imprescindibles per tal de poder dissenyar una comunicació efectiva: disseny de l’estratègia comunicativa, segmentació de mercat, construcció i posicionament de marca, construcció del missatge, publicitat, comunicació 2.0, relació amb la premsa, comunicació interna, pla de comunicació, comunicació de crisi, relacions públiques, etc.

Us animo doncs, a mirar el programa i si heu de comunicar una institució, a matricular-vos!

Imatge Comunicació d'una Institució

Desde el CCAII y la Fundación Universitat de Girona hemos programado para el próximo mes de enero, un curso innovador que creemos necesario: “Dirección de la comunicación de una institución”. Un curso pionero que quiere ayudar a todas aquellas personas que tienen la responsabilidad de comunicar una institución pública o privada, una empresa o una organización.
Tal como ya hicimos en el seminario Propaganda, el seminario sobre la comunicación institucional, intentaremos dar las herramientas necesarias para que las personas que tienen la responsabilidad de dirigir la comunicación de su organización puedan sacarle todas las potencialidades comunicativas.

El curso está pensado para los responsables de comunicación de ayuntamientos, consejos comarcales, fundaciones, museos, universidades, parques tecnológicos, patronales, sindicatos, asociaciones, ONG’s, empresas, asociaciones sectoriales, escuelas, clubes esportivos, etc. En definitiva, todas aquellas instituciones y organizaciones que necesáriamente, han de comunicar con eficacia en un entorno competitivo.

Los profesores del curso son profesionales de primer nivel y la estructura de este, está pensada para adquirir los conocimientos necesarios en un breve período de tiempo.

El programa toca todos aquellos puntos imprescindibles para poder diseñar una comunicación efectiva: diseño de la estratégia comunicativa, segmentación de mercado, construcción y posicionamiento de marca, construcción del mensaje, publicidad, comunicación 2.0, relación con la prensa, comunicación interna, plan de comunicación, comunicación de crisis, relaciones públicas, etc.

Os animo pués, a mirar el programa y si tenéis que comunicar una institución, a matricularos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>