Els 100 primers dies del nou governLos 100 primeros días del nuevo Gobierno

Mai com fins en aquestes eleccions, els cent primers dies del nou govern han estat tant importants. Almenys en la nostra recent història democràtica.
El proper president del govern espanyol, haurà d’aprofitar els primers dies del govern per a prendre mesures contundents. Com va fer Franklin D. Roosevelt, “pare intel·lectual” del concepte dels cent primers dies.

I és que si sempre és important el període inicial per a construir la imatge d’un govern, més en un moment de gran crisi i amb els mercats i la majoria de governs aliats, esperant les primeres decisions que prendràs.

Més que mai, el nou president i el seu govern forjaran la imatge de la legislatura en els primers dies del mandat. I és que, és en aquest breu període de temps quan es construeix la imatge d’un govern.

Aquest, que és un tema apassionant per a qualsevol professional o apassionat de la comunicació política, és el tema del meu darrer llibre que estarà al mercat a principis del proper mes de desembre.

Sota el títol de 100 DÍAS, 1 IMAGEN intenta donar les claus per aprofitar aquest període per a construir la imatge d’un govern. Nunca cómo en estas elecciones, los cien primeros días del nuevo gobierno han sido tan importantes. Almenos en nuestra reciente historia democrática.
El próximo presidente del gobierno español, se verá obligado a tomar medidas contundentes en los cien primeros días. Cómo hizo Franklin D. Roosevelt, “padre intelectual” del concepto de los cien primeros días.

Y es que si siempre es importante el período inicial para construir la imagen de un gobierno, más en un momento de gran crisis y con los mercados y la mayoria de gobiernos aliados, esperando las primeras decisiones que tomarás.

Má que nunca, el nuevo presidente y su gobierno forjaran la imagen de la legislatura en los primeros días del mandato. Y es que, es en este breve período de tiempo cuando se construye la imagen de un gobierno.

Este, que es un tema apasionante para cualquier profesional o apasionado de la comunicación política, es el tema de mi último libro que estará en el mercado a principios del próximo mes de diciembre.

Bajo el título de 100 DÍAS, 1 IMAGEN intenta dar las claves per aprovechar este período de tiempo para construir la imagen de un gobierno.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>