Presentació a GironaPresentación en Girona

100dias1imagen_FINAL

El proper dissabte 17 de desembre a les 11h, presentaré el meu llibre “100 dias, 1 imagen” Ed. Episteme, a Girona. Concretament, al Museu del Cinema (c.Sèquia1).

El llibre gira a l’entorn de la importància dels 100 primers díes a l’hora de construïr una imatge de govern mitjançant la comunicació i dona 50 claus per ajudar a aquell governant, assessor o responsable de comunicació que vulgui aprofitar-los. És doncs, un manual de comunicació política centrat en aquest breu període de temps.

Aquesta vegada he volgut defugir una mica de la típica presentació de llibre i hem organitzat una jornada sobre comunicació política que girarà a l’entorn dels dies previs i posteriors a l’arribada del govern.

Per fer-ho m’hi acompanyaran bons amics com Xavier Domínguez, consultor electoral que ha treballat per varis presidenciables d’Amèrica Llatina, que parlarà de “A 100 díes del poder. Comunicar en campanya” durant uns 30 minuts. Jo mateix, que parlaré de “La importància dels 100 primers díes” al llarg de 20 minuts, i Carme Echazarreta, professora de comunicació de la UdG, que moderarà el debat posterior.
Presentarà l’acte, Juan Milián, editor.

Serà una presentació diferent. Més a prop d’una jornada que d’una presentació. Tindrà una durada màxima de 90 minuts i crec que serà molt interessant.

Dissabte 17 de desembre, 11h, Museu del Cinema, Girona.
Us hi espero!100dias1imagen_FINAL

El próximo sábado 17 de diciembre a las 11h, presentaré mi nuevo libro “100 dias, 1 imagen” Ed. Episteme, en Girona. Concretamente, en el Museo del Cine (c.Sèquia1).

El libro gira alrededor de la importancia de los 100 primeros dias a la hora de construir una imagen de gobierno mediante la comunicación, y da 50 claves para ayudar a aquel gobernante, asesor o responsable de comunicación que quiera aprovecharlos. Es pues, un manual de comunicación política centrado en este breve periodo de tiempo.

Esta vez he querido evitar un poco la típica presentación de libro y hemos organizado una jornada sobre comunicación política que girará alrededor de los dias previos y posteriores a la llegada del gobierno.

Para hacerlo me acompañaran buenos amigos como Xavier Domínguez, consultor electoral que ha trebajado para varios presidenciables de América Latina, que hablará de “A 100 dias del poder. Comunicar en campaña” durante unos 30 minutos. Yo mismo, que hablaré de “La importancia de los 100 primeros dias” al largo de 20 minutos, y Carme Echazarreta, profesora de comunicación de la UdG, que moderará el debate posterior.
Presentará el acto, Juan Milián, editor.

Será una presentación diferente. Más cerca de una jornada que de una presentación. Tendrá una duración máxima de 90 minutos y creo que será muy interesante.

Sabado 17 de diciembre, 11h, Museu del Cinema, Girona.
Us hi espero!

2 pensaments a “Presentació a GironaPresentación en Girona

  1. Benvolgut Pau,

    Malauradament no podré assistir, però estic segur que funcionaran tant bé, que et veuràs obligat a fer una nova presentació allà on sigui que em permetrà, aquest cop sí, participar com a públic. Molt d’èxit en la presentació. Evidentment comprarem el llibre.
    Salutacions molt cordials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>