Rethink ComRethink Com

Toni-Puig_noticia
Girona: Redacció del

Des d’el CCAII estem preparant un nou producte de comunicació per el proper mes de setembre: el Rethink Com

El Rethink Com és un seminari de petit format pensat per a repensar la comunicació de les organitzacions i les institucions.
En un moment de canvi i de reducció de pressupostos, és un bon moment per questionar-se la comunicació. Moltes institucions públiques es veuen obligades a sortir a competir i millorar la relació amb els seus públics, atraure’n de nous, redefinir la pròpia marca, valoritzar els serveis, saber crear productes innovadors i rendibilitzar les instal·lacions, entre altres coses. En definitiva, intentar posicionar-se. I per aconseguir-ho, res millor que el marketing i la comunicació.

Hem creat el marc idoni per a poder donar respostes a aquesta necessitat que tenen moltes institucions públiques i privades -museus, fundacions, federacions sectorials, consorcis, ajuntaments, universitats, patronats, clubs esportius, centres culturals, biblioteques, consells comarcals, diputacions, etc- de posicionar la seva institució o organització a través de la comunicació.

El Rethink Com és un “stage” de pre-temporada per a repensar la comunicació de la organització que dirigim abans de començar el nou curs. És un seminari de dos díes i mig, en la que un grup reduït de persones, treballarem aquest nou enfoc de la organització adaptada a cada cas, de la ma de dos professionals de la comunicació: Toni Puig i jo mateix.

Tant en Toni com jo estarem presents en tot aquest intensiu de 18 hores-de 10 a 14 i de 16 a 19h- en el que combinarem classes i exercicis amb alguna visita, en la que analitzarem com millorar la nostra comunicació i treballarem la poblemàtica de cada cas conjuntament amb els assistents.

Tot això ho farem els 4, 5 i 6 de setembre en un entorn idílic: un hotelet de l’Empordà, en el que treballarem de 10 a 19h tant a les sales habilitades com a la piscina o al restaurant.

El preu del seminari serà de 100 euros.

És una idea nova, diferent, que ens fa especial il·lusió. Tota la informació: programa, horaris, allotjament, etc al bloc del seminari.

Per qualsevol informació: paucanaletaheras@gmail.comToni-Puig_noticia
Girona: Redacció del

Desde el CCAII estamos preparando un nuevo producto de comunicación para el próximo mes de septiembre: el Rethink Com

El Rethink Com es un seminario de pequeño formato pensado para repensar la comunicación de las organizaciones y las instituciones.
En un momento de cambio y de reducción de presupuestos, es un buen momento para cuestionarse la comunicación. Muchas instituciones publicas se ven obligadas a salir a competir y mejorar la relación con sus públicos, captar de nuevos, redefinir la propia marca, valorizar los servicios, saber crear productos innovadores y rendibilizar las instalaciones, entre otras cosas. En definitiva, intentar posicionarse. Y para conseguirlo, nada mejor que el marketing y la comunicación.

Hemos creado el marco ideal para poder dar respuestas a esta necesidad que tienen muchas instituciones públicas y privadas -museos, fundaciones, federaciones sectoriales, consorcios, ayuntamientos, universidades, patronatos, clubs deportivos, centros culturales, bibliotecas, consejos comarcales, diputaciones, etc- de posicionar su institución o organización a través de la comunicación.

El Rethink PubliCom es un “stage” de pretemporada para repensar la comunicación de la organización que dirigimos antes de empezar el nuevo curso. Es un seminario de dos dias y medio, en el que un grupo reducido de personas, trebajaremos este nuevo enfoque de la organización adaptada a cada caso, de la mano de dos profesionales de la comunicación: Toni Puig y yo mismo.

Tanto Toni como yo estaremos presentes en todo este intensivo de 18 horas -de 10 a 14 y de 16 a 19h- en el que combinaremos clases y ejercicios con alguna visita, en la que analizaremos como mejorar nuestra comunicación y trabajaremos la poblematica de cada caso conjuntamente con los asistentes.

Todo esto lo haremos los 4, 5 y 6 de septiembre en un entorno idílico: un hotelito del Ampurdan, en el que trabajaremos de 10 a 19h tanto en las salas habilitadas como en la piscina o el restaurante.

El precio del seminario será de 100 euros.

Es una idea nueva, diferente, que nos hace especial ilusión. En breve pasaremos más información.

Para cualquier información: paucanaletaheras@gmail.com

3 pensaments a “Rethink ComRethink Com

  1. Hola, què he de fer per inscriure’m al Rethink Com? Sóc regidora de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>