Direcció de la comunicació d’una institució Dirección de la comunicación de una institución

424932_10150843989730830_640340035_n

El proper dimarts 16 d’octubre iniciem la segona edició del curs “Direcció de la comunicació d’una institució” que organitzem el CCAII i la FUdG. En un moment en el que la crisi econòmica afecta directament a totes les institucions i organitzacions públiques i privades, és un bon moment per a repensar-se i intentar re-posicionar la nostra organització. Sobretot, en comunicar millor el que som i el que proposem. És doncs, un bon moment per a re-posicionar la nostra marca, crear producte innovador, millorar els canals de comunicació i buscar nous públics. I això és una mica el que pretendrem fer en aquest curs: millorar la comunicació de la institució. Encara hi han places disponibles. Us animo a mirar el programa!

424932_10150843989730830_640340035_n

El próximo martes 16 de octubre iniciamos la segunda edición del curso “Dirección de la comunicación de una institución” que organizamos el CCAII y la FUdG. En un momento en el que la crisi seconomica afecta directamente a todas las instituciones y organizaciones publicas y privadas, es un buen momento para repensarse e intentar reposicionar nuestra organización. Sobretodo, en comunicar mejor lo que somos y lo que proponemos. Es pues, un buen momento para reposicionar nuestra marca, crear producto innovador, mejorar los canales de comunicación y buscar nuevos públicos. I esto es lo que haremos en este curso: mejorar la comunicación de la institución. Aún hay plazas disponibles. Os animo a mirar el programa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>