Ponència on line sobre marketing políticPonencia on line sobre marketing político

Marketing político

El proper dilluns 19 de novembre a les 18h, oferiré una conferència on line gràcies a la gent de Talentiatech de Nova York. En aquesta ocasió, sobre “Marketing Polític” És un dels innovadors “Webinars”. Ponències on line que es poden seguir i interactuar amb el ponent des de qualsevol lloc del món. Només cal inscriure’s a través de la web. La inscripció és gratuïta. Si us interessa el marketing i la comunicació política, podeu assistir a aquesta ponència en directe i interactuar des de casa. Us hi esperem!

Marketing político

El próximo lunes 19 de noviembre a las 18h, ofreceré una conferencia on line gracias a la gente de Talentiatech de Nueva York. En esta ocasión, sobre “Marketing Político” Es uno de los innovadores “Webinars”. Ponencias online que se pueden seguir e interactuar con el ponente desde cualquier lugar del mundo. Sólo es necesario inscribirse a través del web. La inscripción es gratuita. Si os interesa el marketing y la comunicación política, podéis asistir a esta ponencia en directo e interactuar desde casa. Os esperamos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>