Organització, disseny i direcció d’un gabinet políticNuevo curso “Organización, diseño y dirección de un gabinete político” en la UAB

1317289554_668178_1317292910_noticia_normal

Any nou, curs nou. I aquesta vegada, totalment pioner: “Organització, disseny i direcció d’un gabinet polític” a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És un pas més que iniciem des d’el CCAII per tal de millorar la formació en comunicació i gestió política. En aquesta ocasió, de la mà de reputats professionals com els amics del Sòcol de la UAB. Creiem que és un curs innovador i totalment necessari per a aquelles persones que són responsables de coordinar un gabinet polític, institucional o empresarial: caps de gabinet, regidors, directors de comunicació, gerents, secretaris de direcció, etc. A més d’estudiants de cinències polítiques i consultors. Un gabinet públic o privat és l’ànima de la institució. És l’equip de persones responsable de dirigir i implementar l’acció política, així com coordinar a les respectives àrees per tal d’aconseguir els objectius marcats. En aquest curs d’especialització, s’apendrà tot allò necessari per a poder dirigir i coordinar un gabinet polític o institucional: gestió pública, gestió de recursos humans, creació d’equips, lideratge, comunicació institucional, disseny del gabinet de l’organització, etc… Us animo a que mireu el programa i si us interessa, que us hi apunteu! Més informació: Sòcol UAB

1317289554_668178_1317292910_noticia_normal Año nuevo, curso nuevo. Y en esta ocasión, totalmente pionero: “Organización, diseño y dirección de un gabinete político” en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es un paso más que iniciamos desde el CCAII con el objetivo de mejorar la formación en comunicación y gestión política. En esta ocasión, de la mano de reputados profesionales como los amigos del Sòcol de la UAB. Creemos que es un curso innovador y totalmente necesario para aquellas personas que son responsables de coordinar un gabinete político, institucional o empresarial: jefes de gabinete, concejales, directores de comunicación, gerentes, secretarios de dirección, etc. Un gabinete publico o privado es el alma de la institución. Es el equipo de personas responsable de dirigir y implementar la acción política, así como coordinar a las respectivas areas para conseguir los objectivos marcados. En este curso de especialización, se adquirirá el conocimiento necesario para poder dirigir y coordinar un gabinete polític o institucional: gestión pública, gestión de recursos humanos, creación de equipos, liderazgo, comunicación institucional, diseño del gabinete de la organización, etc… Os animo a que mireis el programa y si os interesa, a que os apuntéis! Más información: Sòcol UAB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>