La consolidació del frame IndepèndenciaLa consolidación del frame Independencia

Campaigns & Elections - Pau Canaleta

Us adjunto l’article La consolidación del frame Independencia que em van demanar per la versió llatino-americana de la revista Campaigns & Elections. L’article explica a un públic aliè a la realitat catalana com hem arribat fins a la situació actual i quin paper hi ha jugat la comunicació.

Os adjunto el artículo “La consolidación del frame Independencia” que ha salido publicado  en la versión latinoamericana de la revista Campaigns & Elections. El artículo explica a un público alieno a la realidad catalana como hemos llegado a la situación actual y qué papel ha jugado la comunicación en todo ello.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>