V Cumbre Mundial de Comunicación Política

C2014 Els propers 26, 27 i 28 de març es realitza la V Cumbre Mundial de Comunicación Política a Cartagena de Índias (Colombia). Un punt de trobada dels professionals de la comunicació política i institucional de tot Llatino-Amèrica. Tinc l’honor de ser-ne un dels ponents juntament amb altres grans professionals. En aquesta ocasió, parlaré de com crear estratègies de comunicació efectives per un govern des d’el primer dia del mandat. Us deixo tota la informació de l’esdeveniment. cumbre1b

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>