Jornada “La societat del canvi” a la càtedra de periodisme i comunicació de la UdLl

catedra_horitzontal_alta_resoluci_.1 Els propers 14 i 15 de febrer, la social media manager de la UdG, Meius Ferrés i un servidor, oferirem el seminari “La societat del canvi. Recursos en xarxa” a la Universitat de Lleida. Aquest seminari pertèn donar les eines necessàries per tal que les institucions  i organitzacions amb vocació pública puguin entendre el nou llenguatge 2.0 i sàpiguen posicionar-se en un entorn competitiu però alhora, plè d’oportunitats. Us adjunto el programa per si us interessa i creieu que pot ser-vos útil. Si voleu “entendre” aquest nou entorn i aprendre a posicionar-vos, us esperem a Lleida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>