Repensant la comunicació universitària

XARXA VIVES

Les tendències de la comunicació, les expectatives sobre les universitats, les relacions dels serveis lingüístics en l’entorn universitari, l’atracció de recursos i la marca universitària són alguns dels eixos del taller universitari Repensant la comunicació dels serveis lingüístics universitaris en un entorn canviant, que tindrà lloc al Monestir de Poblet entre els dies 20, 21 i 22 de febrer en el marc del Fòrum Vives que organitza la xarxa d’universitats de parla catalana, la Xarxa Vives.

El taller es configura com una trobada professional per conèixer un nou enfocament comunicatiu i noves idees aplicables, a més de per treballar en xarxa amb altres professionals de la comunicació. Conduït per un servidor i amb la participació d’altres professionals, el taller vol qüestionar i trencar vells esquemes, així com mirar d’una manera diferent la comunicació dels serveis lingüístics.

monasterio-de-poblet

Un pensament a “Repensant la comunicació universitària

  1. Buenas tardes, estamos conJesus Israel Fernández de Venezuela nos encontramos en Bogotá trabajando con OI Zuluaga y vengo trabajando en en gerencia Política en The George Washington University , muy interesado en estudiar sus publicaciones , trabajo y experiencia ,lo sabremos agradecer, saludos cordiales.

    Dr. Pedro Izarra S.
    Agenda Ciudadana Venezuela
    doctorpedro@hotmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>