Marca Ciutat. Tarragona 2014

BannerTdM_negre

Ja hem presentat el Marca Ciutat 2014. El seminari de referència de màrketing de ciutats i destinacions de Catalunya.
En aquesta cinquena edició, el seminari es realitzarà el 6 i 7 de juny, a la ciutat de Tarragona, a l’Antiga Audiència.

Crec poder afirmar que hem pogut reunir un grup de ponents de molt de nivell que garanteixen un programa summament útil per aquells que hagin de comunicar una ciutat o una destinació. Noms com Gerard Costa, Toni Puig, Antoni Gutierrez-rubí, Gildo Seisdedos, Víctor Puig i Karen Sanders, entre d’altres.

El Marca Ciutat està pensat especialment per a responsables de promoció econòmica, turisme i comunicació de les diferents ciutats de Catalunya així com per a professionals del màrketing i la comunicació.

Us animo a visitar el programa del seminari i conèxer les novetats d’enguany.

don

Un pensament a “Marca Ciutat. Tarragona 2014”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>