Cent dies, una imatge – 100 dias, 1 imagen

9788490642665

CENT DIES, UNA IMATGE (Català. Editorial UOC)

Llibre imprescindible per a qualsevol nou governant. Pioner a l’hora tractar un tema clau en comunicació política: la gestió comunicativa dels 100 primers díes de govern. A cent dies, una imatge  proposo 50 claus per aprofitar aquest període per a crear la imatge del govern.

100dias_1imagen

Llibre imprescindible per a qualsevol nou governant. Pioner a l’hora tractar un tema clau en comunicació política: la gestió comunicativa dels 100 primers díes de govern. A 100 dias, 1 imagen proposo 50 claus per aprofitar aquest període per a crear la imatge del govern. Ha estat distingit com un dels llibres imprescindibles per a un consultor polític i finalista als Victory Awards 2012.

Crítiques: Ignasi Llorente, Carles Aparicio, Xavier Peytibí

Compra’l a: Casa del Llibre, Alibri, Editorial UOC

4 pensaments a “Cent dies, una imatge – 100 dias, 1 imagen”

  1. Soy de México, llevo varios intentos de comprar el libro 100 días 1 imagen en varias librerías como casa del libro y amazon pero está agotado. Me interesa mucho, podrían decirme dónde puedo conseguirlo? muchas gracias!

  2. Hola Maricela.
    Si me das una direccion de correo, te lo envio en formato pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>