Formació en comunicació per a institucions, organitzacions, candidats i càrrecs electes

Un dels punts forts de la nostra consultoria és justament la formació en comunicació política i institucional. A més de programar formació en comunicació pròpia en universitats com la Universitat de Girona i la Universitat Autònoma de Barcelona, Pau Canaleta és professor de comunicació política al grau de Ciències Polítiques de la UdG, coordinador del màster de comunicación política i institucional de la Barcelona School of Management (UPF), així com professor als màsters de la URLl i ICPS-UAB.

Entre els cursos que programem, hi ha el de coordinació i gestió d’un gabinet polític, direcció de campanyes electorals i direcció de la comunicació d’una institució.

Entre els seminaris, el Marca Ciutat, Marca vi i la Vívid Enoconference.

Formació en comunicació per a liders polítics, socials i empresarials

Formació per tal de millorar les habilitats comunicatives així com d’entendre el llenguatge comunicatiu i les eines necessàries per relacionar-se amb l’opinió pública així com els públics amb qui cal tractar

Formació en oratòria i construcció de discurs

Formació intensiva o continuada en millora de l’oratòria i construcció del discurs. Tècniques d’oratòria i comunicació no verbal així com preparació per a entrevistes i intervencions en mitjans

Organització de seminaris, congresos, cursos o jornades a mida

Organització de seminaris, congresos, cursos o jornades especialitzades per a diferents sectors per a institucions, organitzacions o empreses. Amb continguts a mida i amb els millors ponents. Amb més de quinze anys organitzant formació especialitzada.

Formació en comunicació interna per a institucions, organitzacions i empreses

La comunicación interna és imprescindible per a qualsevol organització, institució o empresa. Establir una bona comunicació interna i formar els mebres de la institució en aquesta és clau.